Das Claudoskop: Microsoft intră în lupta ochelarilor augmentați


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Ochelarii augmentați sunt noua fiță, o zice și Microsoft. Adevărații pirații au 9 ani și sunt fanii Winnie the Pooh. Primul magazin cu servicii de printing 3D. Das Claudoskopul zilei.

 

Foto: michaelmcgillis.com

Era smartphone-urilor e pe ducă, titrează Business Insider. Asta se întâmplă pentru că mai marii tech sunt în goană după noul device must-have: ochelarii cu realitate augmentată. Mai întâi au fost Google, acum și Microsoft anunță un patent pentru astfel de ochelari. La cât mai multe dioptrii augmentate, domnilor!

 

Microsoft Project Glass. Credit: unwiredview.com

Cel și cel mai mare pirat al internetului a fost descoperit de către zeloasa poliție finlandeză. Care și-a încordat mușchii și a confiscat un laptop cu Winnie the Pooh al unei fetițe de 9 ani. Golanca descărcase o melodie de pe Pirate Bay. Huo! La pușcărie!

 

În New York s-a deschis primul magazin ce oferă servicii de 3D printing. Mergi, te scanezi și obții o figurină cu tine. Să înceapă cultul personalității proprii și personale!

 

O insulă din Pacific, pe numele ei Sandy, s-a dovedit a nu exista, deși era marcată cu zel pe toate hărțile online (vezi aici). O echipă de cercetători australieni a plecat urechea la ce spune Google Maps și a plecat în explorare. De unde s-a întors cu mâna goală.

 

Când vopsești grămada de lemne pentru iarnă în purpuriu înseamnă că ori ești artist ori vrei să-ți fie cu adevărat cald de Bobotează. Efectul e de senzație, oricum.

Alte articole