Das Claudoskop: Ciberatacuri americane la Élysée


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Sarkozy, atacat de pirații guvernului SUA. Ghid ca să câștigi negreșit la Angry Birds. Discuțiile despre online, mai importante decât cele despre sex pentru adolescenți.

Foto: aiaiai.dk

 

Cine nu are prieteni danezi să-și cumpere. Ca apoi să-și poată cumpăra aceste led-uri de bicicletă care se atașează cu un magnet de o bază fixă, instalată pe bicicletă. Se găsesc doar în două magazine din Danemarca deși e greu să mai găsești un site preocupat de design care nu a scris deja despre ele. Acum că am scris și noi e de-a dreptul imposibil. PS: Atenție cum le folosiți pe drumurile cu hop-uri din București: rulați lin, ca să nu rămâneți fără ele.

 

Primăria din New York a înlocuit 10 cabine publice de telefon cu “smartscreen”-uri care dau WiFi gratis, știri și oferte de la magazinele din jur. Ecranele de 32 de inci au și toate funcțiile specifice unui ecran de smartphone (pinch to zoom, swipe) la care se vor mai adăuga probabil pe parcurs noi mișcări din inteligența străzii: lovitura de cap, stropitul cu cola, stencil.

 

Care sunt mișcările precise ca să loviți cum trebuie cu păsăroii Angry Birds în porci? Dacă nici acum nu vom fi în stare să trecem la nivelul următor, ne dăm bătuți și ne apucăm de treabă. Gata cu procrastinarea!

 

 

Ce-a fost mai întâi? Sexul sau online-ul? Până să răspundem negreșit la această eternă întrebare, să luăm aminte la ce-a spus recent Eric Schmidt de la Google părinților din lumea întreagă: “Aveți discuții despre online cu copiii, înainte să le inițiați pe cele despre sex”.

 

 

O acuzație cât se poate de gravă dinspre Palatul Élysée spre Casa Albă: L-ați atacat informatic pe fostul președinte Nicolas Sarkozy. Cei care au dat tonul scandalului diplomatic sunt ziariștii de la L’Express.

Alte articole