Das Claudoskop: Descoperire epocală pe Marte. În stand by


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Artiștii nu vor bani din streaming, ci codurile noastre poștale. Campanie anti-drone. Cum să faci artă din fereastră de Mac? Claudoskop. Știrile zilei.

Foto: flickr.com/brecht_vandenbroucke

 

San Francisco e aproape la fel de scump ca Tokyo așa că primăria a redus limita de spațiu pe care trebuie să o aibă un apartament. Niște designeri au început deja să rezolve problema unei case în 20 de metri pătrați.

Foto: Patrick Kennedy

 

Informația din rețelele sociale nu mai e doar noul petrol ci e chiar noua monedă preferată. O artistă spune că ar alege ca Pandora, serviciul de streaming de muzică, să-i spună codurile poștale ale fanilor ca să-și poată organiza mai bine concertele în loc să primească 0,0011 dolari când cineva îi ascultă o melodie.

 

De când cu Particula lui Dumnezeu, ne-am obișnuit ca cercetătorii să anunțe descoperiri epocale, cărora să le facă însă mai înainte teasing la foc mocnit. Ultima vine de la NASA, al cărei robot marțian Curiosity ține la secret deocamdată o descoperire istorică. Până să facă marele anunț, cercetătorii planetei roșii sunt scumpi la vorbă de teamă să nu dea chix cu rezultatele. Așa că încă mai fac niște calcule ca să ne mai țină, cum ar veni, în suspans.

 

Un ONG influent, Human Rights Watch, vrea să interzică dronele militare. Alea care nu au nici strop de pilot la bord și care omoară teleghidate tot ce prind pe teatrele de operațiuni. Despre ce fac dronele alea mai inofensive, un reportaj recent pe Das Cloud.

 

iiiiiViața mea! Artă pe bază de fereastră de Mac.

Alte articole