Das Claudoskop: Knock-knock pe smartphone


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Linx de la Apple. Touch-ul se transformă în knock-knock. Și maimuțele trec prin criza vârstei mijlocii. Știrile zilei, în Claudoskop.

Foto: evan-roth.com

 

Noua versiune Mac OS X, care bate la ușă, se va numi, spun anumite voci apropiate Apple, Lynx. Încă din 2001, când s-a lansat prima versiune a sistemului de operare Apple, compania din Cupertino a avut drag de animale. Numele purtate de OS-uri au fost, de-a lungul timpului: Cheetah, Puma, Jaguar, Panther, Tiger, Leopard, Snow Leopard și Lion. Versiunea curentă, OS X 10.8, poartă numele Mountain Lion.

 

Cimpanzeii și urangutanii trec, la fel ca oamenii, prin ceea ce se numește criza vârstei mijlocii. Concluzia aparține unei echipe de cercetători din Marea Britanie, SUA și Japonia, care a stat cu ochii pe 336 de cimpanzei și 172 de urangutani.

 

Uitați de funcția touch. Viitorul smartphone-urilor stă și în alte atingeri decât cele făcute cu buricele degetelor. Așa că pregătiți-vă să vă antrenați cum trebuie unghiile și încheieturile falangelor.

 

 

Fix, dar fix când ne pregăteam să spunem că ne-am săturat pe k-pop, a apărut asta: MC Hammer și Psy pe aceeași scenă, dansând pe o combinație dementă de Gangnam Style și 2 Legit to Quit.

 

 

Un pachet de cărți cu design inspirat de Solitaire-ul de pe Windows 98. De colecție!

Alte articole