Das Claudoskop: Patent pentru răsfoit


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Sexul e, totuși, mai bun ca Facebook-ul. Talibanii nu știu ce-i aia BCC. Atacuri anonime la netul israelian. Știrile zilei, în Claudoskop.

Foto: calebcharland.com

 

Ba sex, ba Facebook, ba sex, ba Facebook. Dezbaterea pare să existe de pe vremea când Zuckerberg încă moșea în dormitorul său din cămin celebra rețea socială. Cum că oamenii preferă mai degrabă verificatul de feed pe Facebook în locul unei partide de sex. Un nou studiu arată că, totuși, sexul bate rețeaua.

 

Foto: goodereader.com

Apple a patentat răsfoitul cărților. În variată digitală. Astfel că orice alte ebook-uri de pe piață care oferă o experiență asemănătoare vor trebui să își revizuiască metoda de frunzărit oferită cititorilor.

 

Israelul atacă Fâșia Gaza, Anonymous atacă Israel. Organizația a pus la pământ o grămadă de siteuri israeliene, au șters baze de date și au făcut publice adrese de email cu tot cu parole. Detalii despre operațiunea-gigant, aici.

 

Pe de altă parte, talibanii n-au nevoie de asistență de la Anonymous pentru a-și da cu firma în cap. Pentru că nu prea fac diferența dintre BCC și BCC, talibanii au făcut publice toată agenda lor de contacte. În total vreo 400, aparținând în majoritate jurnaliștilor.

 

Cum să obții energie dintr-o singură portocală? O desfaci frumos și faci fix așa.

Alte articole