Das Claudoskop: Smize!


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Animalele se plictisesc la fel de crâncen ca oamenii. The Big Bang Theory e cu Call Me Maybe. GIF-ul e pe moarte. Știrile zilei, în Claudoskop.

 

Animalele suferă și ele de plictiseală. Foto: wallpaperup.com

Și animalele se plictisesc, spune un studiu recent. Cercetătorii de la Universitatea din Guelph, Canada, au ajuns la concluzia că animalele care trăiesc în captivitate suferă de plictiseală, la fel de acută ca cea a oamenilor. Fapt pentru care o combat în dulcele nostru stil: dorm de rup și mănâncă de se sparg.

 

Când credeam că nebunia “Call Me Maybe” a pierit pe veci, iată că cineva a reaprins torța. Și nu oricine, ci tocmai actorii din “The Big Bang Theory”, într-un flash mob pe cinste.

 

 

Ring of Life. Foto: The Atlantic

Care e cea mai mare nebunie arhitecturală a momentului? O clădire în formă de cerc din Fushun, China. Se numește “Ring of Life”, are 157 metri înălțime și a costat 16 milioane de dolari. De banii ăștia ar face bine să ne ofere și servicii de teleportare odată trecuți prin inelul acela gigantic.

 

Cea mai hype aplicație mobilă a momentului se numește Smize, e făcută de Tyra Banks și te ajută să smize, pur și simplu. Adică să zâmbești din ochi. Ceea ce vă dorim și dumneavoastră!

 

Deși a fost numit de către Oxford American Dictionaries cuvântul anului, se pare că GIF-ul e pe moarte.

 

Declinul GIF-ului. Sursa: The Atlantic
Alte articole