Das Claudoskop: Rupere de nori în fiecare dormitor


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Apple crează idoli falși. Metode de șantaj să nu stăm pe net. Cum să crești nori de apartament? Știrile zilei în Claudoskop.

Foto: berndnaut.nl

 

Te-ai aștepta ca directorul CIA să știe cum să păstreze în secret o relație extramaritală. Ei bine, David Petraeus a trebuit să-și dea demisia după ce a fost găsit cu mailul descoperit. Cuplul folosea aceeași adresă de Gmail iar mesajele nu erau trimise niciodată, doar salvate pentru ca celălalt să le poată citi atunci când se loghează. Adam Popescu explică în ReadWrite cum ar fi trebuit să procedeze de fapt. Linkul acesta va exploda în 10 secunde.

 

Se tot vorbește că fanii Apple fac parte dintr-o sectă, dar nimeni n-a dovedit-o și documentat-o cum se cuvine. Până într-o bună zi, când un magazin Apple s-a deschis în Stockholm. Iar elementul sacru s-a arătat în toată splendoarea. Acum să pornească inchiziția Samsung! Via Vice.

 

 

Foto: Studio Roosegaarde

 

Iată cum sunt șantajați oamenii să nu mai butoneze la smartphone-uri în timpul unui blockbuster de cinema: primesc cupoane de tot felul. S-a creat un precedent periculos, da? Deci, dacă sunteți cuminți și nu vă dați pe Facebook la muncă, poate vă treziți într-o bună zi cu niște bonuri de masă de la tipa de la HR.

 

Olandezii vor avea autostrăzi care strălucesc noaptea. Se va întâmpla nu de Crăciun, ci abia din a doua jumătate a anului următor.

 

Das Cloud in the room. Da, e posibil să faci nori între patru pereți. A reușit un artist olandez, deci cât poate fi de greu?

Alte articole