Das Claudoskop: Un miliard de smartfonizați


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

 

Foto: shapeways.com

Apple a lansat, în sfârșit, mult așteptatul iPad Mini. Cu un preț peste cel estimat de analiști: modelele cu WiFi pornesc de la 329 de dolari, dar măcar noul device de la Apple e în clipa de față cea mai mică tabletă de pe piață (7.85 inch). Știrea cea mare de la eventul Apple e însă faptul că s-a lansat și cea de-a patra generație de iPad-uri, la numai șase luni de la lansarea celei de-a treia generații. Analiștii se grăbesc să spună că Apple cu Tim Coook la timonă e mai tare decât cu Steve Jobs la butoane. Noi ne grăbim să vă arătăm reclama la iPad Mini.

 

 

Populația planetei cu un smartphone în dotare a depășit un miliard. Anul trecut pe vremea asta, 708 milioane de pământeni dețineau un telefon inteligent.

 

Topul celor mai populare parole în 2012 arată așa:

1. password
2. 123456
3. 12345678
4. abc123
5. qwerty

Nimic surprinzător, deci.

 

Se tot rostogolește treaba asta k-pop: Gangnam Style versus Minecraft Style!

 

 

Nasturi printați în 3D ce vin cu o fantă unde se poate fixa firul de la căști. Era și timpul! Costă cât trei nasturi, adică vreo 3 dolari.

Alte articole