Das Claudoskop: Teroriștii folosesc Facebook-ul cu succes


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Foto: cargocollective.com

 

Mark Zuckerberg are din nou un moment de sinceritate absolută și mărturisește că dacă nu i-ar fi ieșit faza cu Facebook-ul, s-ar fi angajat la Microsoft.

 

Islanda și-a aprobat propria constituție, realizată în sistem crowdsourcing. Propunerile cetățenilor au curs pe Facebook și Twitter, iar acum politicienii iau draftul, tacticos din pilă. Așa da!

 

Încă o dovadă că prin unele părți ale lumii Facebook-ul nu e bun doar pentru lolcaturi și linkuri la OMFG-uri. Zic cei de la Națiunile Unite că teroriștii folosesc Facebook pentru a recruta simpatizanți, pentru a răspândi propagandă și pentru a planifica potențiale atacuri. Ce de planuri mișelești!

 

Trei românii au creat primul meniu de restaurant pe Instagram, undeva în New York. Food porn să fie!

 

 

O știre care ne era pe limbă. Dentiștii vor putea să diagnosticheze cancerul doar privind la salivă.

Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35