Das Claudoskop: Bolile virale ale politicienilor americani


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Foto: robbietilton.com

 

Ziarele braziliene se retrag de pe Google News. Google refuză, se știe, să plătească bani grei publicațiilor pentru linking și dat câteva fragmente dintr-o știre, dar asta nu-i împiedică pe unii publisheri să ceară. Au făcut-o nu demult niște belgieni, acum e rândul brazilienilor. Cum Google rămâne de neînduplecat, ziarele cu pricina din statul sud-american, au decis să dea cu flit indexării.

 

O afecțiune inventată de președintele Obama la adresa contra-candidatului său, Mitt Romney face trending topic pe Twitter. Este vorba de Romnesia, se referă la amnezia lui Romney și are deja pagină bine-mersi pe Urban Dictionary.

 

Tonomate de cola, digital out-of-home advertising, device-uri mobile și near field communication. Ingredientele unei campanii Coca-Cola pentru 007. În Anvers, Belgia. Nice!

 

 

O minge atot-săritoare pe care o contolezi cu tableta sau smartphone-ul. De trecut în lista pentru Moș Crăciun. ASAP!

 

 

Pentru verzii care încă mai trăiesc cu speranța că lumea poate fi salvată din fața monitorului: o tastatură cu implant de gazon și taste de lemn!

Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35