Das Claudoskop: Apa de pe Lună vine de pe Soare


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Noul GoPro Hero3

 

Microsoft a lansat ieri precomenzile pentru tableta Surface cu Windows RT. Modelul de 32GB costă 499 dolari, iar cel de 64GB costă 699 dolari. Tableta Surface la 32GB este mai ieftină decât modelele competitorilor Apple și Samsung. iPad-ul de la Apple costă 599 dolari, în timp ce Galaxy Note 10.1 costă 549 dolari.

 

Că tot suntem în zona de tablete. După multă zvonistică pe toate fronturile, Apple anunță un special event pentru data de 23 octombrie. Când toată suflarea așteaptă un iPad Mini.

 

Cine se comportă mai vitează într-un blender? iPhone 5 sau Samsung Galaxy SIII? Ia să vedem!

 

 

Apa de pe Lună vine din Soare. Demonstrat științific, cu argumente irefutabile!

 

Noul GoPro Hero3 a fost lansat de curând în San Francisco. E cu 30% mai mic și cu 25% mai ușor decât modelul precedent. Și mai e și capabil să tragă video la rezoluție de 4K. Deci sigur o să putem filma panorame infinit mai bune decât asta.

Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35