Das Claudoskop: Windows 8 bate la ușă


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Foto: Design Boom

 

Căutările web făcute de pe computere desktop sunt pentru prima dată în istorie în declin. Trendul, care nu are de ce să ne mire, este pus pe seama căutărilor efectuate de pe device-uri mobile. Se estimează totodată că până la sfârșitul anului, o treime dintre căutările web vor fi făcute de pe platforme mobile.

 

Pentru toți cei care s-au uitat aseară la marea cădere din stratosferă: transmisia în direct de pe YouTube a nebuniei lui Felix Baumgartner a fost urmărită în direct de 8 milioane de oameni concomitent, un record în acest domeniu. Un rezumat al săriturii, realizat cu piese LEGO, e aproape la fel de spectaculos!

 

 

Microsoft se pregătește intens de lansarea Windows 8. Das Cloud pleacă până la Paris pe 25 septembrie pentru a vedea pe viu cum se mișcă noul sistem de opereare. Până atunci, un promo tv la Windows 8:

 

Credit: Oatmeal

 

Câte crime comite o pisică în decursul unei săptămâni? Răspunsul alarmant este dat de nimeni alții decât pisicofagii de la Oatmeal: multe, mult prea multe.

 

Arme flintstoniene în versiune modernă. Dadada!

Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35