Transmisie live: săritură de la marginea stratosferei


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Generația trecută a stat cu sufletul la gură văzând astronauți urcând în spațiu. Generația noastră îi vede sărind de acolo.

 

 

Săritorul austriac Felix Baumgartner a făcut câteva nebunii de-a lungul anilor, inclusiv sărituri la punct fix (BASE jumping) de pe Petronas Towers și zgârie norul Taipei 101. Impresionant dar nu se compară cu cea de astăzi: chiar acum sare de la 35 de kilometri de deasupra pământului.

 

Aventurierul austriac va urca până la 35 de kiolmetri într-o capsulă presurizată, purtând doar un costum de astronaut și o parașută. În momentul când va sări va fi săritura de la cea mai mare altitudine și Baumgartner va deveni prima persoană care va depăși bariera sunetului în cădere liberă.

 

Nebunie? Poate. Dar Felix ”fără frică” a executat deja două sărituri de test, una de la 13 mile și una de la 18 care au decurs bine.

 

”Mă simt ca un tigru într-o cușcă atunci când aștept în capsulă să sar”, a spus Felix Baumgartner într-o declarație recentă.

Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35