Visul unui hack de toamnă


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Extratereștrii există! 150 de oameni-dreamhack nu pot greși!

Dreamhack

Jonkoping e un oraș suedez de vreo 100.000 de locuitori, de obicei liniştit. “De obicei”, adică atunci când nu se desfășoară vreuna dintre edițiile Dreamhack, competiția internațională de jocuri pe calculator care a propulsat numele orașului în Cartea Recordurilor – cea mai rapidă conexiune la internet (120 Gbits) și cel mai mare număr de calculatoare conectate la aceeași rețea (12.754) au făcut din ediția din 2010 cel mai mare LAN party din istoria 2.0 a lumii. Chapeau bas!

 

Cei mai buni gameri ai lumii, veniți din 25 de țări, se vor întrece la București pentru calificarea în marea finală DreamHack Winter

Peste doar câteva zile, între 20-21 octombrie, la București va avea loc ultima etapă din calendarul de anul acesta al Dreamhack Eizo Open. Cei mai buni gameri ai lumii, veniți din 25 de țări, se vor întrece la București pentru calificarea în marea finală DreamHack Winter din noiembrie, organizată la Jonkoping.

 

Turneul din capitala României va avea loc în TurboHalle, pe o suprafață de 3.500 de metri pătrați, iar organizatorii așteaptă ca 150 dintre cei mai buni gameri la nivel mondial de Counter Strike, StarCraft și League of Legends să vină pentru premiile de 30.000 de euro.

 

Dintre români, favoritul acestui turneu este Silviu ”NightEnd” Lazăr, câştigătorul de anul trecut al bronzului de la Jonkoping. Suporterii își pot încuraja jucătorii preferați într-ale sportului cu procesor venind în TurboHalle sau chibiţând din fața televizoarelor, într-o transmisiune Dolce Sport.

 

Das Cloud va alege prima variantă.

Alte articole