Das Claudoskop: Mircea cel prea Bătrân la ADN


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Credit: Alex Bogusky

 

Pentru toti cei care trăgeau speranța că vom avea vreodată parte de un Jurassic Park real în viața de zi cu zi, un mit frumos se spulberă pentru totdeauna. O cercetare recentă spune că ADN-ul din fosile nu are o durată de viață mai lungă de 521 de ani. Păi dacă așa stă treaba, sigur nu-l vom putea niciodată reface din manipulări de ADN pe marele Mircea Cel Bătrân. Știți proiectul acela cu controlatul la ADN a lui Mircea pentru a i se verifica autenticitatea? Apăi în caz că se stabilește vreodată că Mircea e Mircea și în caz că se vrea refacerea lui din ribozomi, nț! Nu se poate. Marele Mircea e mort de fix 594 de ani!

 

Veniturile realizate din publicitatea online la nivel mondial au atins în ultima jumătate de an un record de 17 miliarde de dolari. De toți banii ăștia mulți cel mai tare și cel mai tare se bucură, desigur, Google, care cu al său AdWords deține 48% din totalul reclamelor online vândute.

 

Numărul telefoanelor mobile a atins 6 miliarde la nivel mondial. Cel al abonamentelor, mai precis. Aproximativ o treime dintre acestea (2 miliarde adică) provin din China și India.

 

Un scurt metraj animat realizat de Alex Bogusky împotriva băuturilor răcoritoare pline de zahăr. Cu urși polari în stil Coca-Cola și cu amputări de picioare pe motiv de diabet. A se consuma cu responsabilitate.

 

 

Care este cel mai neplăcut sunet din lume. Niște cercetători cam fuduli de urechi au ajuns la concluzia că tăiatul de sticlă cu un cuțit deranjează cel mai tare la urechi și implicit la creier. Pariu?

 

Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35