Das Claudoskop: Și lolcații se droghează, nu-i așa?


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Foto: heroswelcome.com

 

Cel mai ieftin e-reader din lumea asta costă doar 13 dolari. Are, evident, touchscreen, 3G și Wi-Fi, baterii AAA pe care trebuie să i le schimbi din când în când. Se numește Txtr Beagle, are 4GB memorie și puteți să vă aliniați aici la coadă să-l cumpărați atunci când se lansează.

 

Lăsate puțin în umbră de iPhone 5, noile iPod-uri de la Apple ies și ele la lumină. Cu un spot de promovare, Bounce, și cu un ambalaj biodegradabil. Eco-chic până la ultimii bani plătiți pentru cel mai nou player de la Apple!

 

 

Un studiu pentru care le suntem veșnic și pururi recunoscători cercetătorilor de pe fața pământului. Facebook este, zice o cercetare demnă de IgNobel făcută la University of Chicago Booth School of Business, este la fel de adictiv precum țigările și sexul. Facebookul de dinainte, țigarea de după, s-a-nțeles?

 

Nu suntem aici la Das Cloud cat persons, așa că servim știri cu lolcat fără vreo implicare emoțională. Tocmai de aia s-ar putea să știți deja de catnip. Respectiv droguri pentru pisicile care trebuie apoi să facă panaramă bună de pus pe YouTube.

 

Cum ar arăta secvențele de început de la The Simpsons cu interpretare umană? Neconvingător!

 

Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35