Das Claudoskop: Forța fie cu Angry Birds!


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Foto: ar15.com

 

Țineți minte sintagma asta pentru că va face carieră: neural network. E un soi de inteligență artificială la mijloc, mai precis o tehnologie la care lucrează mai marele Google. Gigantul web pune la cale un software de învățare bazat pe simularea unor grupuri de celule neuronale conectate ce comunică și se influențează una pe cealaltă. Altfel spus, tehnologia învață cum să opereze direct de la modelul oferit de către celulele neuronale. Noua abordare Google în domeniul inteligenței artificiale ar urma să fie regăsită în viitoarele produse inteligente ale companiei, iar zona de speech recognition este prima vizată. Siri, teme-te!

 

Pe 8 noiembrie. Angry Birds Star Wars. Negreșit!

 

 

De-acolo din sediul ambasadei Ecuadorului la Londra, unde se ține la scut de autorități, Julian Assange anunță lansarea unei cărți despre viitorul și libertatea internetului.

 

Facebook se pinterestizează puțin și lansează un nou feature, numit Collections. Acesta permite retailerilor să adauge opțiuni de “Want” sau “Collect” la postările despre anumite produse. Acestea salvează produsele într-un Wishlist al utilizatorilor, de unde pot fi mai apoi cumpărate de către aceștia.

 

Un băiat de 11 ani din Rusia a descoperit cel mai impresionant mamut lânos. Fosila de 30.000 de ani este extrem de bine păstrată și are intact inclusiv penisul de 1,5 metri.

Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35