Das Claudoskop: Like-ul care îmbrățișează


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Foto: popphoto.com

 

Niciodată nu am subestimat puterea unui Like. N-o facem nici acum, mai ales că niște oameni de știință de la MIT au conceput o vestă care se umflă pe măsură ce purtătorul își ia like-uri pe Facebook. E, cică, o nouă metodă prin care se pot trimite îmbrățișări la distanță. Via.

 

 

Zilele astea s-a împlinit un an de la trecerea în neființă a lui Steve Jobs. Una dintre cele mai interesante comemorări este făcută prin intermediul unui iPod Classic încorporat direct în browser. Hai la joacă!

 

Acum avem cel puțin încă un motiv să nu ne mai simțim în nici un fel vinovați că ne uităm la pornache pe net. Acasă, la birou, la baie. Asta pentru că PornHub donează la fiecare 30 de filmulețe cu acțiune corporală și transpirație abundentă un cent pentru lupta cu cancerul de sân.

 

Un tribut pentru jocurile video clasice. Realizat în stil epic Coreea de Nord în pauza unui meci de fotbal american. Am zis epic! La minutul 1.25 e și Tetrisul. De neratat!

 

 

Un fantastic film documentar, Winged Planet, în care camere de filmat sunt atașate unor replici de păsări pentru a surprinde zborul celor reale. Precum și camere fixate direct pe păsări reale. Filmul va fi difuzat de Discovery Channel, iar un interviu cu producătorul John Downer poate fi citit aici.

Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35