Show-ul de un milion de volți


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Artistul şi magicianul David Blaine va anima un spectacol electric timp de trei zile cu ajutorul internauților din întreaga lume. Fani din Beijing, Londra, New York, Sydney şi Tokyo vor putea controla bobinele Tesla din jurul americanului cocoțat pe o platformă din NY pentru a produce electricitate.

David Blaine. Foto: Bryan Derballa

 

Tehnologia este de fiecare dată mai sexy atunci când vine la pachet cu puțină artă, puțină interactivitate și puțină știință. O știu cel mai bine cei de la Intel, care realizează împreună cu magicul David Blaine un show de trei zile, Electrified.

 

Începând de azi, Blaine va sta pe o platformă ridicată la o înălţime de 6 metri, la Hudson River Park Pier 54 din New York, înconjurat de şapte bobine tesla, care vor genera un milion de volţi în jurul lui timp de 3 zile şi 3 nopţi. Îmbrăcat într-un costum special din metal şi o cască capabilă să conducă milioane de volţi, Blaine va sta în picioare şi nu va dormi sau mânca pe toată durata performanţei sale. Show-ul va fi difuzat live pe Internet la www.youtube.com/electrified.

”Intel îmi oferă posibilitatea de a face cel mai îndrăzneţ lucru de până acum” – David Blaine

 

Aceasta este prima performanţă a lui Blaine prin care fanii din mai multe orașe ale lumii sunt parte directă. Staţiile Intel Ultrabook vor fi amplasate la Beijing, Londra, New York, Sydney şi Tokyo, şi le vor permite fanilor să controleze bobinele Tesla pentru a produce electricitate în jurul artistului.

 

“Au fost nevoie de 4 ani pentru a veni cu o idee care mă încântă. Scopul meu este de a crea o imagine vizuală pe care oamenii şi-o vor aminti mereu, una care îi face pe ceilalţi curioşi. Intel îmi oferă posibilitatea de a face cel mai îndrăzneţ lucru de până acum şi a creat un mod de a-i aduce pe toţi oamenii pe aceeaşi scenă globală”, declară Blaine.

 

Așadar, pentru cei care se află în cele cinci orașe norocoase de pe planetă, puneți mâna pe “joystick-urile” de la Intel și dați drumul electicității!

Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35