Das Claudoskop: Hoții fură iPhone-uri de la copii


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Foto: supermarkethq.com

 

Cu ocazia miliardului de useri, Facebook face și prima reclamă pentru TV. Plină de analogii, la scaune în primul rând, și fără nici o analogie, câtuși de mică, la tehnologie. Cum vă place?

 

 

Că tot suntem la Facebook: cei un miliard de utilizatori ai rețelei sociale reprezintă fix populația pe care o avea Terra la anul de grație 1804.

 

Ce poate fi mai patetic decât un hoț care fură iPhone-ul unui bebeluș? Un părinte care își lasă iPhone-ul în căruciorul copilului, evident!

 

Logouri vintage

 

Cum ar arăta logo-urile companiilor făcute cu fonturi vintage? Unele dintre ele ar fi, fără doar și poate, mai umane.

 

Bile de biliard pe post de inele! Perfect strike!

Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35