Das Claudoskop: Telefonul care pozează hoțul

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Foto: japantrendshop.com

 

O aplicație de Android, Mobile Security, care fotografiază hoțul telefonului tău mobil. Este dezvoltată de Kaspersky, iar prin intermediul unui centru de control web-based, utilizatorii aplicației activează camera din față a telefonului pentru a face poze la tot ce e în jur.

 

Mark Zuckerberg a plecat la ruși. Unde nu s-a întâlnit doar cu Medvedev, ci s-a înființat inclusiv la o emisiune TV cam cancanoidă de felul ei. Au ieșit o duzină de minute de spectacol complet bizare, în care Mark spune cum și ce-a mâncat el la McDonald’s, cât îi place lui Rusia și tehnologia. Lumea a aplaudat frenetic la orice platitudine, ceea ce ne aduce aminte de anumite freak show-uri autohtone.

 

 

Se relansează MySpace. Și promite multe. Se vrea o destinație socială pentru artiștii care doresc să se conecteze cu fanii. Designul site-ului e undeva între Tumblr și Pinterest, iar accesul pe platformă e deocamdată doar pe bază de invitație. Un video de prezentare, mai jos:

 

 

Dronele zburătoare despre care am scris noi mai recent au ajuns la noi performanțe. O echipă de trei quadrocoptere care se coordonează așa de bine încât aruncă în aer o bilă și o prind în plasă.

 

 

Cum să-ți pui o alarmă old school la iPhone? Uite așa bine.

Alte articole