Das Claudoskop: Atacuri informatice în real time în România


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Hartă atacuri informatice în real time

 

Un studiu care arată cât de bune sunt, de fapt, toate lolcaturile pe de fața internetului. O echipă de cercetători petofili de la Universitatea din Hiroshima, Japonia, au ajuns la concluzia că oamenii se concentrează mai bine în ceea ce fac după ce s-au uitat la imagini cu tot felul de pufoșenii vii. Deci, da, nu mai judecați atât de aspru pisicile și câinii de pe wall-uri!

 

Political colours e o hartă a culorilor politice din toată țara, din toate satele și orașele. Extrem de utilă!

 

Că tot suntem la capitolul hărți: una a lumii în real time, care arată atacurile informatice, pe măsură ce acestea se produc. Și focarul din România. De-a dreptul spectaculoasă, mai ales dacă nu ești vreun inginer de rețea printr-o corporație!

 

Ce pățești când faci sexting cu toată agenda ta telefonică, pentru că ești un tolomac ce nu știe folosi mobilul? Îți iei 18 luni de pușcărie, pentru că în agenda ta se întâmplă să ai și numerele de telefon ale unor fete minore pe care le inoportunezi cu invitații dubioase la sex carnal.

 

Un infografic lung, lung, lung, cât o rolă de hârtie igienică despre obiceiurile noastre tehnologice de la toaletă. Dacă vă credeați niște ciudați vorbind la telefon chiar înainte să trageți apa, stați liniștiți, nu sunteți singuri!

 

Infografic toilet talk
Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35