Das Claudoskop: Steve Jobs, tras în ceară


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Foto: hubblesite.org

 

Automobilele fără șofer au devenit complet legale pe străzile din California. În spatele volanului se află, evident, Google, care își testează automobilul driverless prin California încă din 2010.

 

Încă una de la Google: Google Maps a mai adăugat o funcționalitate la Street View, și anume cadre panoramice subacvatice din cinci mări ale planetei. Ideea din spatele proiectului este crearea unei hărți virtuale a oceanelor pentru a documenta ecosistemele fragile de la mare adâncime. Pentru o incursiune subacvatică nemaivăzută accesați acest link. O prezentare video a proiectului, mai jos

 

 

Steve Jobs încerat

Steve Jobs se pregătește să fie tras în ceară de către Madame Tussauds. Și da, fostul șef Apple arată al naibii de viu la aproape un an de la trecerea la cele veșnice.

 

Cea mai pătrunzătoare imagine a Universului e asta. Realizată de NASA, care a pus cadru peste cadru pozele realizare de telescopul Hubble în ultimii 10 ani. A rezultat un mozaic fenomenal care ne pune în fața ochilor nu mai puțin de 5.500 de galaxii.

 

Hubble eXtreme Deep Field (XDF)
Source: Hubblesite.org

 

Ce se întâmplă atunci când colorezi niște poze celebre, făcute alb-negru? Ies niște cadre de zici că Einstein, Lincoln sau Neil Armstrong sunt cât se poate aievea.

 

Alte articole