Das Claudoskop: Twitter îngroapă istoria


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Foto: amazon.com

 

Au început deja să se înșire cozile de la magazinele Apple în așteptarea noului iPhone. Cele nouă țări unde azi se stă grupat, fie ploaie, fie vânt, pentru un iPhone 5 sunt Australia, Japonia, Singapore, Hong Kong, Franța, Germania, Marea Britanie, SUA și Canada. Că tot vorbim de Apple, nerăbdarea de la cozi este compensată de ceva nemulțumire față de hărțile Apple, disponibile în sistemul de operare iOS6. Sunt complet varză în clipa de față, iar lumea a umplut net-ul cu turnuri Eiffel complet aplatizate sau orașe cu nume stâlcite.

 

Istoria făcută cu Twitter dispare în negura timpului. E concluzia la care au ajuns cercetători americani care au studiat câte dintre linkurile spre care direcționează Twitter mai sunt existente. O treime din istoria revoltelor din Egipt, așa cum a fost ea înregistrată de rețelele sociale, a dispărut complet din peisaj, la fel cum s-a întâmplat cu memoria altor evenimente precum moartea lui Michael Jackson sau revoltele din Siria.

 

Să joci yo-yo pe Stația Spațială Internațională? Se poate!

 

 

Ce pet-uri, petarde și alte mărunțișuri aruncate pe terenul de fotbal dinspre tribune? Dar de grenade ce ziceți? Se întâmplă în Iran și, din fericire, n-a murit nimeni.

 

 

Un tăietor de pizza în formă de scuter Vespa! Vrooooooooooooum!

Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35