Das Claudoskop: Tacă-ți soneria!


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

mascota_brazilia

 

Te sună fix când ești cel mai ocupat? Acum telefonul tău poate îndura o scatoalcă și să tacă instant din sonerie. Asta pentru că Microsoft a înaintat un patent prin care poți pune pe silent un telefon mobil doar dându-i o palmă. Dacă aveți, totuși, mână grea și iPhone subțire, nu exagerați cu metoda asta.

 

Ce vorbește satul (global) la umbra postărilor de pe Facebook se pare că e extrem de important în judecarea atractivității userilor din rețeaua socială a lui Mark Zuckerberg. Asta susține, cel puțin, un studiu realizat de Universitatea Missouri. Care spune că cele mai bune indicatoare de atractivitate sunt comentariile altora de la pozele de profil pe care le avem pe Facebook. Deci, repede, curățenie la ce se spune pe-acolo despre poza făcută cu smartfonu în fața oglizii! Da?

 

Rămânem tot la Facebook: un judecător american a stabilit că să ceri parola de la contul de Facebook unui student este echivalent cu violarea primului amendament al constituției americane.

 

Când stai la semafor și te plictisești în așteptarea omulețului verde, poți să îți omori timpul jucând ping-pong cu cei de pe partea cealaltă a străzii. Se întâmplă în Germania și se joacă așa:

 

 

Sunteți curioși să vedeți cum arată mascota Campionatului Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia? E un tatuuuuuuuuuu!

Alte articole