Das Claudoskop: Download-ul este poluant!


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Harta de metrou, mereu surprinzătoare. Foto: designboom.com

 

Acum că știm că noul iPhone nu e nici pe departe la fel de revoluționar ca primul, lansat de Steve Jobs în 2007, să ne întoarcem la lucrurile cu adevărat revoluționare. Care ar fi, zice David Pogue de la NY Times, Google Glasses. Pogues i-a testat, la fel ca și fetele îmbărcate frumos la New York Fashion Week (un video filmat acolo pe catwalk puteți urmări mai jos). Nu oferă încă realitățile augmentate la care tânjim cu toții, dar promit multe. Prototipurile pe care Google le va oferi dezvoltatorilor la anul vor costa 1.500 de dolari, iar în 2014 sperăm să îi vedem și la tarabele din marile piețe ale lumii!

 

 

Streamingul de muzică face rău planetei. Cel puțin asta susține un studiu care zice așa: streaming-ul sau download-ul a 12 piese, necompresate, realizat de doar 27 de ori de către un singur user, este egal, în termeni de consum energetic, cu producerea și distribuția unui album CD fizic cu 12 piese. A sosit timpul să scoatem casetele Electrecord și discurile de picup de la naftalină, dragi planetari, nu se mai poate!

iPhone 10, mai lung, mai neîncăpător.

 

Cum va arăta iPhone 10? Hai, că nu-i așa greu de ghicit.

 

Cum să desenezi o mie de zecimale ale lui Pi, pe cer? Dacă ești artist și pui mâna pe niște avioane, faci uite așa și obții multe-multe guri căscate în admirație. Ceea ce vă dorim și vouă.

 

 

Hărțile de metrou, aceste inepuizabile surse de inspirație! Un artist japonez a făcut o hartă a metroului londonez din circuite radio. Pure awesome!

Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35