Das Claudoskop: Check-In cu fața


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Foto: designboom.com

 

În așteptarea lansării iPhone 5, care se va întâmpla în cursul zilei de azi, câteva predicții despre ce vânzări va face noul device anunțat de compania din Cupertino. Analiștii de la Bloomberg spun că noul iPhone se va vinde în 10 milioane de unități în primele trei săptămâni de la lansare. Și mai tare de-atât, Reuters estimează că vânzările de iPhone 5 vor da un boost inclusiv economiei SUA: undeva între 0,25 și 0,5% în cel de-al patrulea sfert al acestui an.

 

În primul interviu de la listarea la bursă a Facebook, Mark Zuckerberg a mai liniștit puțin investitorii, iar acțiunile companiei au crescut cu 4,6%. Printre lucrurile spuse de Zuckerberg într-un interviu acordat lui Michael Arrington se numără: o aplicație nativă de Android (Zuck a recunoscut că pariul mobil pe HTML5 a fost o greșeală); Instagram a trecut de 100 de milioane de utilizatori; un telefon Facebook nu își are rostul în acest moment; Facebook vrea să dezvolte propriul motor de căutare (“Suntem poziționați destul de unic pentru a face acest lucru la un moment dat”).

 

Cine câștigă la un joc de Piatră, hârtie, foarfecă între Kim Jong-Il și Papa Ioan Paul al II-lea? Luați de vedeți!

 

 

O tehnologie revoluționară dacă n-ar fi de-a dreptul înspăimântătoare: Facedeals. Mai precis, discounturi oferite la tot felul de baruri și magazine pe baza de check in-uri, de recunoaștere facială, de like-uri de pe Facebook date brandurilor și de alerte primite pe telefonul mobil. Detalii aici, un video mai jos:

 

 

O casă în copac ce poate găzdui un om și 78 de păsări. Minunat!

Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35