Das Claudoskop: Google te cazează în București


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Foto: skulladay.blogspot.ro

 

Câteva milioane de site-uri din întreaga lume, găzduite de către registrarul GoDaddy, au fost puse la pământ în urma unui atac revendicat de un membru Anonymous. Acesta a declarat însă că nu este vorba de o acțiune coordonată de către întregul colectiv Anonymous.

 

Batman și Superman se bat în smartphone-uri. Ghiciți cine câștigă.

 

 

Google Hotel Finder

Google a lansat un serviciu de găsit și rezervat camere de hotel în întrega lume, disponibil și în România. Dați un simplu search cu București și aveți instant totul sub nas!

 

După ani și ani în care s-a lăsat la mâna Apple să-i dezvolte aplicația mobilă, YouTube și-a lansat propria versiune pentru iPhone. Mișcarea era logică mai ales după ce Apple a renunțat în acest an la aplicația proprie de YouTube.

 

Ce se poate face cu 497 de casete video VHS? Un craniu, care să consființească pe veci dispariția acestui mediu de stocare.

Alte articole