Das Claudoskop: Codingul, noua religie estoniană


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Foto: Design Boom

 

Estonia se pregătește să introducă de anul viitor cursuri de programare în școli. Asta înseamnă că elevii din clasele 1-12 vor putea să opteze pentru a învăța coding. Parcă sună mai bine decât orele de religie din școlile românești.

 

Adoptă o pisică cu Catroulette.

Catroulette este un soi de Chatroulette, doar că e cu adopții de pisici. Și, mai ales, nu intă în categoria NSFW. Dai skip la video-uri  cu pisici până îți place de nu mai poți de una, iar apoi intri în legătură cu proprietarul și o adopți.

 

Apple confirmă că va scoate pe piață iPhone 5. A anunțat evenimentul de lansare al noului smartphone pentru 12 septembrie. Notați în agendă și data de 19 septembrie, când HTC anunță un eveniment de lansare. Cel mai probabil e vorba de ceva device-uri cu Windows 8 pe ele. Că tot suntem la capitolul smartphone-uri, să spunem că iPhone 4S de la Apple a pierdut supremația în topul celor mai vândute smartphone-uri din SUA, fiind detronat în luna august de către Samsung Galaxy S III.

 

Un Timeline Facebook care ne învață istoria computerului. Foarte cool!

 

15 dolari pentru o răzătoare de morcovi în formă de ascuțitoare. Oricând!

Alte articole