Das Claudoskop: WiTricity de la Nokia


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Nokia Lumia 820

 

Telefonul fără fir e la un pas de realitate. Noul model de smartphone Lumia 820 de la Nokia va fi dotat, spun niște surse citate de The Verge, cu posibilitatea de încărcare wireless. Totodată, Lumia 820 vine cu mai multe huse ce pot fi schimbate între ele, precum și cu un slot microSD.

 

Chiar dacă e de suflat de două ori în ciorbă, tot e prea tare știrea asta servită de tabloizii de la Daily Mail: Bruce Willis vrea să dea Apple în judecată ca să fie sigur că poate să dea mai departe colecția sa de muzică din iTunes copiilor săi după moarte. Între timp, nevasta lui Willis a dat pe Twitter că e vorba de o farsă.

 

Un studiu făcut de niște cercetători californieni arată că review-urile făcute pe rețeaua socială Yelp unui restaurant pot să-l îngroape sau să-l facă profitabil. Cum încă în România nu avem acces la această rețea socială, rămâne ca word-of-mouth-ul să se producă în continuare prin poze delicioase de Instagram.

 

Un video făcut de Samsung pentru Jocurile Paralimpice. Emoționant, da!

 

 

Condé Nast Traveler face 25 de ani, ocazie cu care a făcut un infografic foarte tare în care este prezentată istoria călătoriilor globale în ultimul sfert de veac.

Alte articole