Das Claudoskop: Cum să faci un Eastwooding?


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Foto: muji.us

 

Despre brainhacking știm că există, am și scris despre asta acum ceva vreme. Cercetătorii de la Universitatea din California și cei de la Universitatea Oxford din Geneva sunt încă și mai subtili de-atâta: lucrează la dezvoltarea unei tehnologii care poate obține pe cale de hacking date sensibile din creierul fiecăruia dintre noi. Câteva exemple ar fi numere PIN sau date de naștere. Destul cât să fim goliți mai apoi și la buzunare, nu doar la creiere.

 

Eastwooding e atunci când vorbești cu o persoană imaginară, care ar fi așezată pe un scaun și căreia îi adresezi tot felul de întrebări. Practica, devenită meme în toată regula și, sperăm noi, cuvânt negru pe alb în următoarea ediție tipărită de la Urban Dictionnary, a fost inventată de Clint Eastwood, evident. Care lua la rost un Obama imaginar. Restul detaliilor despre cum se face Eastwooding, pe Know your meme.

 

Două despre Samsung, una bună, una mai puțin: 1. Cum a amenințat compania niște bieți bloggeri că-i lasă pe drumuri prin Germania dacă nu înțeleg că nu trebuie să fie reporteri, ci PR-iști ca la carte. Lucru pe care nu-l dorim întâmplat nimănui din blogosfera românească, zău! 2. Un articol fain din New York Times care spune cum încearcă să lupte Samsung în Coreea și peste tot în lume ca să-și corecteze imaginea de hoț de patente. Compania este văzută adesea în Coreea ca un diamant de pe coroana unei țări care a reușit să se transforme dintr-o țară agrară devastată de război într-un gigant tehnologic global.

 

Cine-a câștigat premiul cel mare la Internet Cat Video Film Festival? O pisică franțuzească ce transpiră hectolitri de bovarisme prin toți porii existenței sale.

 

 

O pereche de cărți cu care nu veți putea juca poker cu hardcoriștii, dar care-s numai bune când și când pentru furat ochii și aruncat în cărțile adversarului.

Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35