Das Claudoskop: Dopajul cu mănuși


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Foto: hammacher.com

 

 

Viralul zilei vine de la Sector 7 și Crem: un video, “Mă-ta are cratimă”, dedicat celor care scriu pe net fără să tragă aer în piept între timp. E cam traumatizant să interacționezi cu scrieri din astea inestetice pe forumuri, secțiuni de comentarii, bloguri, Facebook-uri și tabloide online. Dar, totuși, hai să ne gândim că asta face netu: îndobitocește, da, dar ajută și la formarea unui nou limbaj, mai scurt, mai la obiect. Nu-mi spuneți că nu folosiți nici unul dintre voi mai puține taste pentru cuvine din când în când, cel puțin pentru discuții private pe net. Gen (asl) pls, adăncoaci și alte argouri născute sau ajunse în epoca uber-socială. Schingiuiți limba, vă rog eu frumos, dar faceți-o cu cap. Mănțelegi?

 

Foto: wolframalpha.com

Foarte tare Wolfram Alpha, în caz că mai existau dubii. Pentru toți obsedații de Facebook stats, motorul de răspunsuri oferă raporturi analitice pentru paginile personale de Facebook. Spicuiesc un pic din ce mi-a dat mie pe tavă: postez cel mai des lunea, între 9 și 12; am dat 3.925 de like-uri, 20,8% din prietenii mei sunt single; cel mai comun nume de familia în lista mea de prieteni e (evident) Popescu. Faceți și voi un test aici, e interesant ce se obține.

 

Un festival de film dedicat video-urilor cu pisice internautice. Era și cazul, și timpul, și nevoia!

 

Universitatea Stanford a creat o pereche de mănuși pentru atleți, care va înlocui cu succces, spun cercetătorii, dopajul cu steroizi. Pentru că mănușile astea răcesc corpul cam în același fel în care ajută steroizii la răcire, pentru a-l ajuta să se recupereze după efort sau accidentare. Deci, mănuși la tot poporul sportiv care consumă eritropoietină. Cu detalii, aici și video mai jos.

 

 

Un convertor de casete audio în MP3-uri. Ce se atașează unui iPhone, și care costă 80 de dolari. Banii pe care oricine ar trebui să-i scoată din buzunar pentru o piesă rară de-a lui Hrușcă uitată pe vreun Electrecord. Unii dintre noi știm că unele lucruri sunt neprețuite, nu?

Alte articole

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35