Das Claudoskop: Cum să controlezi muzica mușchilor din tastatură


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Foto: dancretu.tumblr.com

 

Foto: popculturebrain.com

Președintele SUA, Barack Obamam s-a dat ieri pe Reddit ca să răspundă preț de jumătate de oră celor mai trăznite întrebării ale acestei comunității. Apariția neanunțată a lui Obama în mijlocul reddit-orilor a făcut turul blogosferei și al presei americane. Nu e de mirare, când cel mai mare om din statul american a trebuit să răspundă la întrebări precum “Care este episodul tău favorit din South Park?”, “Crezi că l-ai putea bate pe Abraham Lincoln la o confruntare cu cuțite?”, “Ce culoare are periuța ta de dinți?”, “Ce e mai tare? Star Trek sau Star Wars” sau “Care e jucătorul tău preferat de basket?”

 
Google încearcă să obțină un patent pentru recunoașterea automată a obiectelor din video-urile de pe YouTube. În loc să ceară creatorilor de video-uri să pună ei etichete de fiecare dată pe lucruri, Google propune utilizarea unei baze de date de vectori precum culoarea, mișcarea, forma sau textura pentru a identifica automat obiecte cu astfel de caracteristici comune.

 

Harta Marii Britanii pe grupuri muzicale. Cool!

 

Artistul român Dan Crețu amestecă mâncare cu obiecte neobișnuite. Și-i ies niște lucrări foarte tari.

 

Viralul zilei vine de la Old Spice, care a creat un video interactiv, în care protagonistul Terry Crews, fost jucător NFL și actor, cântă din mușchi. Tot ce trebuie să faci este să-i comanzi din tastatură (la sfârșitul video-ului) ce grupe musculare să pună în mișcare.

 

Alte articole