Das Claudoskop: Marțienii ascultă rap


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Foto: hammacher.com

 

Nu știm dacă sunteți fani Will.i.am, dar un lucru e sigur: robotul Curiosity va transmite live pe Marte ultima piesă compusă de rapperul american.

Foto: clione.ru

 

Prințul Harry al Marii Britanii a decis să-și închidă pagina de Facebook după ce câteva poze din Las Vegas, cu el nud, au împânzit rețeaua socială. Harry avea un cont unde folosea pseudonimul Spike Wells.

 

Din categoria accesoriilor extravagante și complet inutile pentru gadgeturile noastre de zi cu zi, vă prezentăm The Natural Acoustics iPhone Amplifier. Un corn de amplificat iPhone-ul făcut manual din ceramică de Vicenza. 500 de dolari și-l poți pune în sufragerie, pe mileu, deasupra televizorului.

 

Alexander Semenov face niște poze magnifice unor meduze aflate în apele reci și adânci ale Cercului Arctic.

 

Că tot vorbim de zonele reci ale planetei: NASA spune că Marea Arctică a pierdut în acest an mai multă gheață decât oricând în istoria măsurătorilor făcute de sateliți săi (care au început să fie realizate în 1979).

Alte articole