Das Claudoskop: Proto-internetul furnicilor


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Foto: lomography.com

 

E o practică cu care nu mai trebuie să ne fie rușine, se pare. 37% dintre adulții americani recunosc că scotocesc prin SMS-urile și inbox-urile partenerilor de viață. Evident sau nu, 37% dintre femei consideră comportamentul perfect normal, în timp ce doar 29% consideră oportună practica. Voi vă puteți controla curiozitatea? Ia spuneți!

 

Furnicile utilizează algoritmii utilizați de Internet de milioane de ani. În căutarea de hrană, micile insecte au dezvoltat un protocol asemănător protocolului de control al transmisiei specific internetului. Iar asta se petrece încă din vremuri în care Internetul nici măcar nu era pe țeavă!

 

Pentru cine încă are impresia că tăiețeii chinezești sunt făcuți de marmote cu ochi oblici, încă un mit se spulberă. Niște roboți care nu seamănă deloc cu niște marmote, fac o muncă de chinez bătrân. Să-i urmărim la lucru pe meșteri.

 

 

Infografice și iar infografice. Cu cele mai obsesive și repetitive piese muzicale din istorie. Se poate face data mining din orice, credeți-ne pe cuvânt!

 

 

O cameră mică și simpatică de la Lomography: Diana Baby 110. De băgat în orice buzunar.

Alte articole