Das Claudoskop: “Bicicleta cu înghețată” de la Google se plimbă prin Sibiu


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Bicicleta Google Street View a ajuns la Sibiu

 

Despre proiectul Google Street View în România știam deja că e în plin proces de desfășurare. De curând, pe lângă automobilele care se plimbă prin țară ca să captureze eternul și fascinantul peisaj, avem și o bicicletă. Care a fost prezentată într-o conferință de presă acum câteva săptămâni în curtea Ateneului Român (video). Condusă de Teodor, pe care Das Cloud l-a abordat preț de cinci minute în centrul istoric al Sibiului. Teodor pedalează cu 4-5 kilometri la oră prin cele mai pitorești locuri din țară, unde automobilele Google nu reușesc să se strecoare. Bicicleta lui Teodor are 150 de kilograme, iar cei în vârstă care îl opresc pe stradă îi întreabă dacă nu cumva vinde înghețată, după cum mărturisește el. S-a plimbat până acum pe la Muzeul Satului, prin Baia Mare, pe la Sinaia, pe la Peleș. Fiți cu ochii pe Teodor, poate vă face o vizită prin localitatea voastră dacă sunteți cuminți.

Foto: twittweb.com

 

Apple a devenit cea mai valoroasă companie din istorie. Valoarea companiei a atins luni 621,64 miliarde de dolari. Noua valoare maximă atinsă de Apple se datorează estimărilor de vânzări pentru iPhone 5, pe care cei din Cupertino, California, nici nu au apucat să îl anunțe.

 

Logitech a lansat o tastatură care poate fi spălată direct la robinet.

 

Oatmeal a reușit să adune 875.000 de dolari (făcând fundraising pe net) pentru un muzeu dedicat lui Nicola Tesla.

 

O mașină de scris pe post de tastatură mecanică pentru iPad. Must have!

 

Alte articole