Das Claudoskop: Fonturi cu voce


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Foto: wallpapersus.com

 

Google s-a apucat să pedepsească site-urile pirat direct în algoritmul de căutare. Începând cu această săptămână, gigantul tech va începe să retrogradeze site-urile care primesc un volum mare de notificări de încălcare de copyright din partea deținătorilor de drepturi de autor. Google motivează această decizie spunând că “ajută utilizatorii să găsească mai ușor surse de conținut legitime și de calitate”. Asta se traduce prin faptul că oamenii care caută filme, emisiuni TV și muzică vor fi direcționați spre site-uri precum Hulu sau Spotify, și nu spre tot felul de torenți.

 

Lego a împlinit 80 de ani. Ocazie cu care compania ne cadorisește cu un scurtmetraj animat de 17 minute despre istoria faimoaselor cărămizi de plastic.

 

 

Cum ar fi dacă fonturile ar avea fiecare voce? E clar că fiecare are propria lui personalitate, dar încă nu s-a gândit nimeni cum ar vorbi Times New Roman sau Comic Sans. A făcut-o un utilizator de YouTube, Jonathan Garcia, într-un video simpatic.

 

 

Este Usain Bolt mai rapid decât gravitația? E o întrebare care ne macină de câteva zile, iar cineva s-a oferit să ne dea un răspuns.

 

 

Și încă un video epic: delfini filmați în apă cu un GoPro!

 

Alte articole