Das Claudoskop: Trei Românii de conturi false pe Facebook


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Foto: behance.net

 

Numărul de conturi false de pe Facebook e de 83 milioane, cam de trei ori populația României. Asta înseamnă 8,7% din totalul de conturi de pe rețeaua socială. Din cele 8,7%, 4,8 procente sunt conturi duble, 2,4 sunt conturi așa-zis clasificate incorect, iar 1,5 sunt conturi “indezirabile”, adică spam-uri.

FDA-ul american (Food and Drug Administration) a aprobat prima pastilă digitală ce poate fi înghițită. E vorba de un microchip de mărimea unui fir de nisip care e atașat medicamentelor pentru a monitoriza răspunsul pacienților la tratament.

Sandra Izbașa, surprinsă cu iPhone-ul. Foto: The Guardian

 

Poze făcute doar cu iPhone-ul de un fotojurnalist The Guardian la Jocurile Olimpice. Pas mal!

 

Era și timpul pentru un redesign la cofrajul de ouă. A făcut-o un maghiar și arată foarte cool.

 

În tot scandalul cu NBC și cu drepturile de difuzare a Jocurilor Olimpice, cei mai relaxați sunt jurnaliștii de la Wall Street Journal. Care fac propriul lor video coverage animat de la diverse probe sportive. Cu bani mult mai puțini decât miliardul plătit de televiziunea americană pentru drepturile de transmisie.

 

Alte articole