Das Claudoskop: Ați da Luna pe Jupiter?


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Jocurile Olimpice în versiune Lego. Foto: pocket-lint.com

 

Cine este omul cu cele mai multe like-uri pe Facebook? În mod sigur nu Lady Gaga, care a fost recent detronată de Eminem. Rapperul alb are nu mai puțin de 60 de milioane de pământeni care dau cu plăcutul la tot ce mișcă el în rețea.

 

Yves St Laurent a lansat de ceva vreme o linie de farduri dedicată Facebook. Se pare că e la modă glam-ul tech de vreme ce și Nokia a lansat la rându-i niște ojă roz să se asorteze cu telefonul Lumia. La pudră de talc nu se bagă chiar nimeni?

 

O companie franceză se joacă de-a marca înregistrată cu valorile Anonymous. Mai precis, încearcă să înregistreze logo-ul fără de cap și sloganul “We are Anonymous, We do not forgive, We do not forget. Expect us”. Anonymous s-a sesizat și face scandal.

 

 

Cum arată Jocurile Olimpice în variantă Lego? De-a dreptul spectaculos!

 

Ce-ar fi dacă Marte ar orbita în jurul Pământului la aceeași distanță ca Luna? Dar Neptun? Dar Jupiter? O simulare cum nu s-a mai văzut.

 

Alte articole