Das Claudoskop: IKEA te vrea grădinar de buzunar

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Foto: ikea.com

 

Cam ciudată familia asta a lui Mark Zuckerberg. Sora lui, Arielle, a devenit angajat Google, după ce compania la care lucra a fost achiziționată de rivalii Facebook. Wildfire Interactive este o firmă de social media marketing, iar sora mai mică a lui Mark este junior product manager în cadrul acesteia.

 

Cea mai mare pană de curent din lume a afectat India, lăsând în beznă peste 600 de milioane de persoane. Ca idee, populația rămasă pe întuneric e echivalentă cu cea a întregii Europe sau a Americilor de nord și centrală luate la un loc.

 

De ce au renunțat organizatorii Jocurilor Olimpice la a mai folosi pistoale în probele de atletism? Elementar, dear Watson: pentru că viteza sunetului este prea mică pentru sportivi. Cei mai apropiați de pistolul de start vor avea, desigur, viteză mai bună de reacție în acest fel.

 

IKEA e chitită să ne învețe grădinărit intensiv. Gigantul suedez a început să pună în vânzare mici sere, la prețul de 20 de dolari, ce vor putea fi montate în doi timpi și trei mișcări. Să înceapă exploatarea intensivă a balcoanelor, tovarăși!

 

Un stop-motion de excepție care pune hârtia în mișcare:

 

Alte articole