Das Claudoskop: Apple vrea să investească în Twitter


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Foto: oceaniaeuropeamericasafricaasia.tumblr.com

 

Dintre toate restricțiile de la aceste Jocuri Olimpice asta le bate pe toate: organizatorii cer, mai nou, fanilor prezenți la Londra să se abțină de la a trimite SMS-uri și tweet-uri care nu sunt urgente deoarece se încarcă prea tare rețeaua în acest fel, iar transmisiunile tv au de suferit.

 

Apple este interesat să investească în Twitter. Sunt doar speculații până acum, scoase la iveală de New York Times, însă o investiție din partea Apple ar ridica valoarea Twitter la 10 miliarde de dolari. Apple + Twitter ar fi ultima îngemănare dintre giganții tech și social media, după ce Microsoft a făcut pereche cu Facebook, iar Google se laudă cu Google+.

 

Care e primul pas important pe care un CEO bun trebuie să îl facă atunci când ajunge la Yahoo? Să dea mâncare gratuită la angajați, bineînțeles.

 

O tehnologie de eye writing, dezvoltată de cercetătorii francezi, ar putea revoluționa dictările din întreaga lume. Device-ul transformă mișcările ochilor în scris de mână.

 

 

Cum pot fi folosite cercurile olimpice în niște infografice care să arate inechitatea la nivel mondial? Designerul londonez Gustavo Sousa a creat niște statistici interesante pe bază de cercuri.

 

Alte articole