Das Cloudoskop: Steve Jobs, acum și în variantă de marmură


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Foto: idea-jobs.org

 

Multe studii au tot spus în ultima vreme cât de dăunătoare poate deveni tehnologia luată în supradoze. Uber conectivitatea este acum criticată chiar din interiorul industriei tech: giganții din Silicon Valley încearcă să ne dezvețe câtuși de puțin de dependența de device-urile și platformele pe care ei cu mânuțele lor ni le-au dat pe mână.

Harta mondială a posesiei de arme. Sursa: The Guardian

 

Comisia Europeană face o consultare publică la nivel continental vizavi de neutralitatea internetului. Aveți timp până pe 15 octombrie să vă dați aici cu părerea pe marginea acestui subiect arzător.

 

Să ne aducem aminte cum stăm cu posesia de arme la nivel global, că tot am avut parte de un masacru oribil de curând, în SUA. Care SUA sunt, cum altfel, campioni la numărul de arme deținute pe cap de locuitor.

 

Rușii pregătesc un omagiu pentru Steve Jobs. Mai precis, Sankt Petersburg, care e un hub IT important în Rusia, face un concurs de proiecte pentru ceea ce urmează a fi un monumet dedicat fostului CEO Apple.

 

Adidas și Beckham au făcut o sesiune de photobombing în ajun de Jocuri Olimpice. Foarte tare ideea:

 

Alte articole