Das Claudoskop: Antarctica. Acum și din fotoliu!


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Foto: applefiedads.blogspot.ro

 

O vizită în Antarctica din vârful fotoliului? Acum este posibil, grație Google Street View, care ne poartă într-o călătorie prin locuințele exploratorilor polari rămase aproape intacte vreme de 100 de ani. Turul virtual se poate face aici.

 

Vreți să vă apucați de o facultate în toamna asta? Cursurile online sunt la modă, așa că n-ar fi rău să aruncați o privire pe oferta Coursera, care are deja în ofertă cursuri de la 12 universități de prestigiu, precum și 1,5 milioane de studenți înscriși. Nouă ne face cu ochiul cursul de Creation of Artifacts in Society.

 

 

Știam cu toții că Steve Wozniak e unul dintre cei mai mari geekși ai timpurilor noastre. Dar n-am deschis până acum rucsacul de călătorie al fondatorului Apple să vedem ce cară zilnic după el. A făcut-o Gizmodo și a dat peste un arsenal tech cum nu s-a mai pomenit.

 

Foto: Gizmodo

 

O aplicație de iPhone e capabilă să facă un diagnostic de cancer de piele. Tot ce trebuie făcut sunt 23 de poze cu noi nud.

 

Cum ar arăta o lume în care toate reclamele ar fi la fel de minimaliste precum cele făcute pentru Apple? Destul de plictisitor.

Alte articole