Das Claudoskop: Harta, Tzara și Ionesco


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

 

Foto: zoom.it/l3dq

 

Care e cea mai vizionată fotografie din toate timpurile? Hai, că nu e deloc greu, o avem cu toții pe desktop-urile de la Windows. Celebra pajiște, fotografiată de Charles O’Rear și publicată în 2002, a ajuns la peste 1 miliard de vizualizări.

Foto: Instagram

 

Se pare că Yahoo a găsit, în fine, un CEO ca lumea. Marissa Mayer, angajată Google vreme de 13 ani, a fost numită șefă la Yahoo. Marc Andreessen, unul dintre cei mai importanți investitori din Silicon Valley, spune că Marissa Mayer va avea parte de provocări asemănătoare celor cu care s-a confruntat Steve Jobs la Apple. Pentru cine e interesat, un interviu cu Marissa Mayer realizat în 2009, la Le Web Paris, când ea spunea că viitorul presei e un flux de ştiri hiper personalizat.

 

Brendan Griffen face o hartă a relațiilor de influență în rândul celor mai mari gânditori din istorie. La loc de cinste: Tzara, Eliade și Ionesco!

 

Scandalos! Prima poză postată pe Instagram nu e un platouaș cu bunătăți culinare. Nici vreun lolcat. Ci un banal câine!

 

Cum transformi un piranha într-o pereche brici de foarfece. În acest fel:

 

Alte articole