Das Claudoskop: Ce-i cerem butonului “Vreau!” de la Facebook?


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Foto: oscarpistorius.com

 

Fotbalul face un pas mare spre îmbrățișarea tehnologiei. International Football Association Board a aprobat folosirea unor metode tech mai precise decât ochiul tușierului pentru a decide dacă mingea a trecut sau nu de linia porții. Detalii, pe site-ul FIFA.

 

Rămânem tot la sport, dar ne îndreptăm atenția spre Jocurile Olimpice de la Londra din acest an. Unde va participa pentru prima dată un atlet paralimpic. Sud-africanul Oscar Pistorius este primul atlet cu picioare amputate care va lua startul în două probe olimpice: 400 metri sprint și 4 x 400 metri ștafetă.

 

Revista Vice a făcut un tur de forță pe străzile din New York ca să întrebe hipsterii dacă știu ce e acela un boson Higgs. Mare lucru nu prea au aflat. Pentru că Higgs nu e nici animal, nici clădire, nici instalație de artă și nici trupă de metal.

 

 

Facebook pregătește un buton “Want” (Vreau) pentru utilizatori. Care va arăta, cel mai probabil, așa, după cum spune Mashable:

 

want

 

Vom arăta precum niște roboți pe bicicletele viitorului. Cel puțin asta lasă să se înțeleagă proiectul unor studenți de la Institutul de Design Interactiv din Copenhaga.

 

Alte articole