Das Claudoskop: Avem roboți hoți printre noi!


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Ou în apă

 

Dacă ați fost conectați ieri la acceleratorul de particule de la CERN e de bine, pentru că s-a făcut un anunț măreț pentru omenire: s-a descoperit bosonul Higgs. Am urmărit live evenimentul aici, dar încă mai avem probleme nu atât cu înțelegerea fenomenului, cât cu pronunția termenului. Poate ne ajutăm de asta

 

 

La mare concurență cu Particula lui Dumnezeu se află încă un subiect ce fierbe de jumătate de an: ACTA. Mai prin iarnă ne-am panicat, am ieșit în stradă și am scris despre ce se petrece cu proprietatea intelectuală dacă se votează proiectul acesta legislativ. Acum și-a luat ultimul vot de blam: a fost respinsă la vot în Parlamentul European. Cu 478 voturi contra versus 39 pentru. Cel puțin în forma ei actuală, ACTA e, prin urmare, îngropată.

 

Știam că ne bat la șah, dar chiar și la Hârtie – Foarfece – Piatră nu știam că-s atât de buni roboții ăștia. Așa se pare că stau lucrurile văzute în video-ul acesta. Asta până să aflăm cu roboții trișează în mare stil. Fură la ochi și aleg mișcarea câștigătoare într-o mili-secundă. Respect, domnilor!

 

 

O omletă de apă sărată, ce nu le iese perfect celor de la The Bermuda Institute of Ocean Sciences. Filmat la 20 de metri adâncime. Miam!

 

 

Ați auzit imnul din acest an al Jocurilor Olimpice? Îl interpretează Muse. Nu, niciodată! Noi am fi mers pe Shakira, cu ochii închiși!

 

Alte articole