Das Claudoskop: Particule ale lui Dumnezeu, aveți legătura!


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

licollider.com

 

Azi are loc o conferință de presă la CERN (direct de la gura acceleratorului de particule), ocazie cu care vom afla dacă am prins bosonul Higgs (respectiv particula lui Dumnezeu) de picior. După atâtea revoluții sociale, una din domeniul fizicii e mai mult decât necesară! Transmisiunea în direct poate fi urmărită aici.

 

Ce-a fost mai întâi? Lovitura de stat sau mineriada? Pentru că astea sunt terminologiile cu care definim realitatea acestor zile, am făcut, cu ajutorul Ze List Monitor, o revistă a netului cu recurența acestor termeni. În ultimele 7 zile am avut așa: de 270 de ori mineriade, de 1.129 de ori lovitură de stat. A, și deținut politic, cu 95 de pomeniri. Și niște grafice cu raportul pe categorii media.

 

Sursa: zelist.ro

 

Sursa: zelist.ro

 

Un scurt-metraj realizat de Alexandra Carastoian și Ioan Nacu cu sprijinul Asociației Accept, România. Despre a știi cum e să fii tratat egal, indiferent de orientarea sexuală.

 

 

Știința e o treabă de fete, spune un spot de promovare realizat de Comisia Europeană. Pe bune, așa ceva chiar are efect? Chiar așa le convingi pe următoarele Marie Curie să dea buzna la CERN?

 

 

Nu e weekend, dar vrem să facem surfing la modul cel mai extrem. Cam ca aici, dacă se poate:

 

 

Alte articole