Das Claudoskop: Despre Kindle și cele sfinte


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

Foto: alifeofstudy.org

 

Un hotel din Marea Britanie oferă celor cazați, în locul tradiționalei biblii de până acum, un Kindle încărcat până la refuz cu sfintele scripturi. Am făcut și noi anul ăsta, înainte de Paște, un tur prin biserici să vedem cum e privită tehnologia. Grădina Domnului e mare, dar de o afurisenie precum Kindle cu scripturi sigur n-ar vrea să audă nici în ruptul capului BOR-ul nostru.

 

S-au inventat ochelarii pentru doctori mai puțin siguri pe acul seringii lor. Și anume, unii dotați cu lentile ce permit să vadă mai bine venele înainte să le înțepe. Asta pentru că, văzute prin acești ochelari, venele vor străluci de-a dreptul.

 

La fel ca orice democrație care se respectă, Internetului i se pregătește o declarație de independență. Se numește ‘Declaration of Internet Freedom’ și e în proces de semnare zilele astea de către mai mulți grei din industria tech. Suntem de acord cu toate punctele importante de-acolo, deși-s demult niște simpatice utopii în clipa de față: libertate de expresie, libertate de acces, deschidere, inovație, respectarea spațiului privat.

 

Cum s-a văzut Euro 2012 pe Twitter, într-un infografic. Am zice că mai spectaculos decât multe dintre meciurile anoste de la acest ultim turneu final. Infograficul de mai jos arată de câte ori a fost pomenită fiecare echipă prezentă în Polonia și Ucraina pe toată durata competiției.

 

Credit: Twitter.com

 

Și încă un infografic simpatic. Dacă aveați îndoieli referitoare la cât de normal e consumul vostru de telefonie mobilă, iată, sunteți la fel de normali ca restul de 54, 39 sau 24%.

 

Credit: shortformblog.com
Alte articole