Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/full.php on line 11

O cameră, o doză de dezinhibiție și niște imaginație


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Poate YouTube să înlocuiască emisiunile TV?

În televiziune, ipostaza <un singur post și doar Ceaușescu de urmărit> a evoluat către <atâtea posturi și nimic de urmărit>. Internetul ca spațiu video a evoluat de la un YouTube pe care în 23 aprilie 2005, data nașterii lui, puteai vedea doar videoclipul ”Me At The Zoo” pus de cofondatorul german al platformei cumpărate de Google la…la o grădină zoo cu multe LOLcats.

 

Cei de la PlayTech.ro au început prin concursul Vlog IT să facă o listă cu canale românești de YouTube, echivalentul emisiunilor din televiziune, care reușesc să strângă audiență și cu alte subiecte, în afara pisicilor și nu sunt făcute de profesioniști.

 

Premisa de la care au pornit este că pentru a-ți face propria ta emisiune serial pe YouTube ai nevoie doar de o cameră video, puțină imaginație și o doză sănătoasă de dezinhibiție. Lista completă a canalelor găsite de PlayTech, într-un episod următor.

Alte articole