Das Claudoskop: ribo-joco-nucleic


Warning: Use of undefined constant giveMeImage - assumed 'giveMeImage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/users/serverpilot/apps/wordpress/public/wp-content/themes/dascloud/functions.php on line 44

Das Claudoskop este un rezumat zilnic al celor mai proaspete știri din tech, business și design.

"...changed the relationship status. ...commented on that."

 

EteRNA e o formă de știință deghizată într-un joc online. Mai mult de 40.000 de utilizatori înregistrați fac design de molecule RNA (acid ribonucleic pentru cei care ați uitat) pentru a-i ajuta pe adevărații oameni de știință de la Stanford și Carnegie Mellon să descifreze cum funcționează acestea. La fiecare două săptămâni sunt alese între 4 și 16 molecule create de jucători și sunt aduse la viață în laboratorul Stanford.  Nu mamă, nu mă joc, fac legături de adenină cu guanină!

 

Simon Wheatcroft a reușit să alerge până la destinație cu torța olimpică folosind RunKeeper, o aplicație de iPhone. Simon e nevăzător de 10 ani.

 

Cu toate că e casa Silicon Valley și e supranumit ”The Sunshine State”, California nu o duce prea bine cu bugetul public. Orașul Stockton, unul din cele mai mari din acest stat, urmează să-și declare falimentul.

 

Hai să-ți dau o cameră special pentru tine, boss! Serviciul online de rezervări Orbitz recomandă camere cu prețuri mai mari celor care folosesc Mac după ce au observat că în general aceștia tind să cheltuie cu 30% mai mult decât restul oamenilor. Chestionați de Wall Street Journal, au spus că nu oferă aceeași cameră de hotel la prețuri diferite ci doar le afișează pe cele mai scumpe celor cu Mac.

 

Artistul german Nicolas Ritter a făcut un set de fotografii cu situații din Facebook interpretate în realitate.

Alte articole